Utdanningsforbundet

Historiens lengste lærerstreik fortsetter mandag med 8200 lærere i streik over hele landet. Lærerstreiken begynte så vidt i.


Undervisningspersonell Og Kompetansekrav I Skolen Et Ressurshefte For Tillitsvalgte

Utdanningsforbundet fjerna Handals uttalelse kort tid etter meldinga ble publisert.

. Dagens møte mellom partene i lærerstreiken og riksmekleren pågikk i bare rundt to timer. 1421 het det at Utdanningsforbundet-leder Steffen. KS viser ingen vilje til å.

Utdanningsforbundet gikk lørdag ut med et forslag som ifølge dem skal hjelpe lærerne med å komme bedre ut av lønnsoppgjørene i både 2022 og 2023 og samtidig være. Vi følte vi sto i et valg mellom å offentliggjøre våre forhandlingstilbud for å skape bevegelse eller bli. Nå frykter lederen at det går mot tvungen lønnsnemnd.

Leder i Utdanningsforbundet Steffen Handal er oppgitt over arbeidsgiveren sin. KS og dei tre fagforeiningane var i går hjå. Utdanningsforbundet forlater forhandlingene.

Vi følte vi sto i et valg mellom å offentliggjøre våre forhandlingstilbud for å skape bevegelse eller bli. Utdanningsforbundet tar ut ytterligere 1800 medlemmer. Utdanningsforbundet går til det uvanlige steget med å offentliggjøre forslaget de har.

Utdanningsforbundet forlater forhandlingene hos Riksmekleren. Da hadde møtet vart i to timer. Utdanningsforbundet forlater forhandlingene som begynte klokka 1200 søndag.

Fra i morgen er rundt 8100 medlemmer i Utdanningsforbundet i streik varsler ledelsen. Da hadde møtet vart i to timer. De andre partene mekler fortsatt.

Utdanningsforbundet anklager KS for å vente på en tvungen. Utdanningsforbundet er en norsk fagforening for pedagoger stiftet 2. Utdanningsforbundet forlatt Riksmeklerens kontor i 14-tiden søndag.

Utdanningsforbundet forlater forhandlingene hos Riksmekleren. Utdanningsforbundet anklager KS for å vente på en tvungen lønnsnemnd. Søndag formiddag klokken 12 møttes partene i lærerstreiken hos Riksmekleren men etter kort tid valgte Utdanningsforbundet å bryte.

To timer etter at forhandlingene startet kom leder i. Årsaken var at de mener. KS kan avslutte streiken for prisen av 13 kilometer motorvei.

Utdanningsforbundet anklager KS for å vente på en tvungen lønnsnemnd. Totalkostnaden på dette er det samme som det koster å bygge 13 kilometer med motorvei i Norge sier leder Steffen Handal på Utdanningsforbundets nettsider. Da hadde partene kun sittet i møter i to timer.

Da denne saken først ble publisert kl. Utdanningsforbundet forlot Riksmeklerens kontor i 14-tiden søndag. Utdanningsforbundet anklager KS for å vente på en tvungen lønnsnemnd.

Nå blir også elever i Askøy Alver Øygarden og Hustadvika direkte berørt av streiken. I pressemeldingen fra Utdanningsforbundet onsdag peker de også på at lærerne i skolen har fått et dårligere oppgjør enn andre kommuneansatte seks år på rad. Utdanningsforbundet går til det uvanlige steget med å offentliggjøre forslaget de har lagt frem.

Vi følte vi sto i et valg mellom å offentliggjøre våre forhandlingstilbud for å skape bevegelse eller bli. Utdanningsforbundet forlot Riksmeklerens kontor i 14-tiden søndag. Verken Utdanningsforbundet Norsk Lektorlag eller Skolenes landsforbund er kalla inn til møte hjå Riksmeklaren i dag melder NTB.

Vi følte vi sto i et valg mellom å offentliggjøre våre forhandlingstilbud for å skape bevegelse eller bli. KS viser ingen vilje til å komme oss i møte. KS kan avslutte streiken for prisen av 13 kilometer motorvei.


Instagram Photo By Vibeke Spigseth Larsen Apr 22 2016 At 8 27am Utc


Arbeidsminneproblemer Og Laerevansker Hvorfor Og Hva Kan Gjores


Pin Pa Skole


Pernilla Sluttet A Gi Lekser Til Elevene Sine Da Ble Resultatene Bedre Skole


Forste Steg Nr 2 2015


Pin Pa Barnehage


Illustration By Giulia Pintus Illyustraciya Personazhej Hudozhestvennye Illyustracii Dizajn Illyustracij


Infoside Om Streiken Utdanningsforbundet Tonsberg Husk Streikekino Tirsdag 12 45 Movie Reels Film Movie Film Roll


Pin En Lesestoff


Anne Sudmann Sondag Er Eggepannedag Og Her Er Oppskriften Rett Har


Jeg Vil Stemme Om Demokrati Politiske Partier Og Valg I 2021 Lyst Tekster Tegnsprak


Utenfor Utdrag Famlab 2016


Pin On Lesestoff


Lindabrun Scrapbook Cards Craft Projects


Forste Steg Nr 3 2015 Rollelek Skole Barnehage


Pin Pa Politikk


Pin Pa Nyttig Informasjon


Pin Pa Politikk


Pin Pa Juksing

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel